Mali prostori

Prije / poslije: kutija od 26 m2 pretvorena u studio

Pin
Send
Share
Send
Send


Prije / poslije: kutija od 26 m2 pretvorena u studio

Fred Perrot

U tom ruševnom portirskom domu sve je trebalo (re) učiniti. Ono što je uradila agencija za uređenje interijera i uređenje zidova ima uši. U samo 3 mjeseca, dobra ekipa stvorena od nule a studio od 26 m2 gdje estetika i funkcionalnost čine taj par. Pažnja, makeover (luksuz) blefira! Vidi također> 12 inspiracija za dekoraciju studija

Smješten u 12. arondismanu glavnoga grada, u dvorištu prizemlja, ovaj mali prostor bio je žedan za jasnoćom i potrebio je neke aranžmane: kao stvaranje kupaonice ... Novi vlasnici željeli su instalirati svog sina student. Vjerovali su dizajner interijera Valérie Laporte Volatier i naDPLG arhitekt Charlotte Soissons Lenormand potpuno pregledati svoju imovinu. Rezultat? Prostor za spavanje s polukatu, moderna otvorena kuhinja, dobro opremljena mini kupaonica, uredna blagovaonica, dnevni boravak s TV-om, pa čak i stol, opremljeni su! Optimizacija kvadratnih centimetara koju predlažemo da otkrijete u ekskluzivnosti.

Da biste vidjeli i> Mali prostor: 10 pametnih savjeta za dobro razvijanje

Ukratko, projekt obnove ovog stana

ideja : pretvoriti staru recepciju u studentski studio.

Mjesto : u 12. pariškom okrugu, podzemna željeznica Daumesnil.

Situacija : u prizemlju Haussmannove zgrade.

Područje : 26 m2.

Trajanje rada : 3 mjeseca.

Troškovi rada : 45.000 uključujući porez (bez namještaja i agencijskih pristojbi).

Prije: domar je ostao u svom soku kako bi se u cijelosti promislio

Već neko vrijeme standardno, ova domarnica koja se nalazila u prizemlju Haussmannove zgrade trebala je ozbiljnu facelift. Kontaktirao ih je nekoliko vlasnika, Valérie Laporte Volatier i Charlotte Soissons Lenormand, iz agencije za uređenje i uređenje interijera. Zidovi s ušima, uz pomoć izvođača RCR Mecchia, obnovili su ovo imanje za nekoliko mjeseci. S dva prozora i pogledom na dvorište, prostor je jako nedostajao svjetlosti. Pro tim je stoga imao dvostruki cilj: optimizirati prostor tako da se učenik nije osjećao skučenim i ponudio više jasnoće.

Prvi korak projekta: razbiti sve i decompartmentalize pustiti da prostor opet diše. Tako se iz dimnjaka, koji je sjedio u sredini glavne prostorije, do pregrade koja je odvojila kuhinju od ostalih, ništa nije sačuvalo. U staroj kuhinji stvorena je kupaonica. U isto vrijeme, loža, koja je bila dio zgrade, promijenila je status kako bi stekla neovisnost i imala koristi od vlastitog električnog sustava.

Drugi korak: nakon što je većina posla obavljena, počeo je stvarni razvoj. Koristeći prekrasne visoke stropove objekta (nešto više od 3 metra), Valérie i Charlotte odlučili su organizirati veliki polukat. Što umetnuti sve ostale ukrasne predmete pored i ispod ove svemirske noći.

Valérie Laporte Volatier i Charlotte Soissons Lenormand

Valérie Laporte Volatier i Charlotte Soissons Lenormand

Poslije: stambeni prostori optimizirani sa stilom i mnogo skladišnih prostora

Ušteda prostora, sve je ovdje izmjereno, s izuzetkom kuhinje Ikea i jedinice za ispraznost u kupaonici. Cilj? Optimizirajte najmanje kvadratni centimetar, Od ulaza, soba za velike ormare s vratima s ogledalima postavljenim preko cijele visine. Više od garderobe, ovaj prostor pozdravlja metle i proizvode za čišćenje. Ostali prostori za pohranu također su razbacani u studiju, u kuhinji, ispod stepenica koje vode do polukata i jedinice za stolni namještaj. Vrlo grafički, sastoji se od spremišta i žute laminirane pladnje (Francuska ploča). Slikano u sivoj Eminenciji (SL06), nijansama iz grafikona boja Ressource Sarah Lavoine, nudi stol u svom nastavku i skriva električni panel.

Da biste vidjeli i> Pinterest: Radim u uredu u kutu kod kuće

Fred Perrot

Uvući uredski kutak u ovom malom prostoru.

Fred Perrot

Otvorena kuhinja između bijele i drvene

Ispred zidnog modula kuhinja ispod nordijskog stila bila je ušuškana ispod polukata. Ovdje, 2 metra visine ostavlja polje slobodno za veće. Odabrana u dvije završne obrade od strane dizajnera i arhitekta, Veddinge za bijele ormare i Brokhult za niski namještaj u svijetlom orahu, ova kuhinja Metod Ikea u studio unosi svjetlinu i modernost. Skromna veličina, ne zaboravlja da bude funkcionalna i ima mali frižider ispod pećnice, tanjur pa čak i perilicu suđa! Bijeli mozaici uvijeni su u sivu radnu površinu (Ikea). Razgraničena na tlu sivom pločicom (Décoceram u Pantinu), kuhinja ne ugrožava boravak u susjedstvu. Uvučena svjetla u polukatu dolaze iz Inédit Lighting (rue de Cléry 75002 Paris).

Prije / poslije: studio od 26 m2 za studenta

Fred Perrot

Funkcionalna i ušteda prostora, kuhinja je svijetla

Fred Perrot

Hop, modularna blagovaonica u kuhinji!

Maligne, mali modularni stol zamišljen je na kraju linearnog bočnog ulaza. Ono što udobno stane dvije do tri osobe na ove elegantne metalne stolice potpisan La Redoute. Napomena: ovaj sklopivi stol može se koristiti i kao dodatni ured, po želji.

Fred Perrot

Uzmi visinu i slobodan kat s velikim polukatom

Iznad kuhinje jedan je mezanin projektirao inženjer koji je uklonio impozantnu metalnu strukturu tako što ju je stavio u zid. U ovom slučaju, odsutnost stupa izbjegava zatvaranje prostora i, naprotiv, maksimalno ga ventilira. Na tlu, laminirani parket kupljen u La Parqueterie Nouvelle (rue de Bagnolet 75020 Paris) zagrijava atmosferu. "Dnevni boravak" sastoji se od kauča i tepiha za kravu, koji su oboje "kupovali" u Ikei. U studio donose autentičnost i karakter.

Fred Perrot

Plavi zid kako bi energizirao sobu

Vidi također> Slikarstvo: 12 plavih nijansi za cijelu kuću

Odabrani od strane vlasnika u shemi boja Ressource Sarah Lavoine, ova vibrirajuća plava (narančasto plava, referentna SL31) strukturira i definira prostor za spavanje iz dnevne sobe. Na zidu, zidne svijećnjake intenzivno osvjetljavaju, kada na stubama točke poput rupica emitiraju prigušenije svjetlo, idealno nakon mraka. Za više privatnosti, glavni prozor studija bio je odjeven u matirano staklo. A u mezaninu, visina metra između madraca i stropa omogućuje sjedenje na bračnom krevetu bez cijeđenja vrata.

Fred Perrot

Ugrađeni krevet i prozor koji omogućuju filtriranje dnevne svjetlosti u kupaonicu

Fred Perrot

Mala muška kupaonica

Izađite iz izblijedjele kuhinje i smjestite kupaonicu od 5 m2 sa svim mornaričkim odijelom, pristrasnost koju želi par vlasnika za svog sina. Muški, wellness područje uključuje tuš kabinu od 100 x 80 cm, spušteni WC, plan s pločicama s umivaonikom i ispod; Ikea kuhinjski namještaj je skretao, a da ne spominjemo stroj za pranje rublja dobrog kapaciteta. Na podu je pločica s efektom parketa s tamnoplavim mozaicima i bojom Dark Blue Resource (SF02). Isto tako, žuta granica Suncokret (SL13) nudi dodir pep-a ovoj maloj kupaonici koja ima sve sjajno.

Valérie Laporte Volatier i Charlotte Soissons Lenormand

Fred Perrot

Fred Perrot

Fred Perrot

Dizajner interijera Valérie Laporte Volatier i arhitekt DPLG Charlotte Soissons Lenormand

Fred Perrot

Studio prije posla

Charlotte Soissons Lenormand

Studio nakon posla

Charlotte Soissons Lenormand

3D plan za projektiranje

RCR Mecchia

Pronađi još dostignuća arhitekta Charlotte Soissons Lenormand i dekoratera Valérie Laporte Volatier, agencije za unutarnju arhitekturu i dekoraciju Walls imaju uši, na njihovom profilu

Video: PRIJE I POSLIJE DROGE (Listopad 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send